Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij

Reusable Nappy Week bij Babybum.nl

Wereldrecordpoging Wasbare Luiers verschonen

Vrijdag 22 en zaterdag 23 april is het zo ver, de wereldrecordpoging wasbare luiers verschonen! In het Engels de Great Cloth Diaper Change, de #GCDC. Het doel is om met ruim 10.000 ouders wereldwijd op hetzelfde moment je kindje in een wasbare luier te verschonen, en zo de wasbare luier de aandacht te geven die hij verdient.

In 2021 hebben we bij Babybum.nl ook meegedaan met de #GCDC als host. We waren een van de 188 hosts in 25 landen verspreid over alle 5 de continenten! Dit jaar organiseren we een virtueel event. Hieronder leggen we uit hoe dat in z’n werk gaat.

Doe jij ook mee?

Met je deelname help jij mee de wasbare luier de aandacht te geven die hij verdient. En spaar jij mee voor korting bij Babybum.nl tijdens de Reusable Nappy Week (24-4 t/m 1-5). Vanaf zondag 24 april vind je alle informatie over onze actie op deze site!

Meedoen aan de virtuele wereldrecordpoging is simpel

Je hebt nodig:

  1. Een baby met een luier om
  2. Een schone wasbare luier en je gebruikelijke verschoningsbenodigdheden
  3. Een fotocamera
  4. Het ‘wachtwoord‘ van het verschoningsmoment.
  5. Een facebookaccount

Het virtuele verschoningsmoment

  • Stap 1: Kies een moment waarop je mee wilt doen.
  • Stap 2: Maak een voor-foto. Op de voor-foto moet staan: De schone wasbare luier die je baby zo om krijgt en het wachtwoord.
  • Stap 3: Verschoon je baby (maak hier geen foto van).
  • Stap 4: Maak een na-foto van je baby in de schone, wasbare luier en het wachtwoord.
  • Stap 5: Post een collage met voor-en na foto in ons #GCDC draadje op facebook. Stuur ons de collage OOK via DM via Insta (@Babybumnl) of facebook (@babybumnl Wasbare luiers).
verschoonmomenten GCDC
GCDC logo 2022 (2)

Het ‘wachtwoord‘

Bij iedere rond hoort een ‘wachtwoord‘. Dit is om te voorkomen dat dezelfde foto voor meerdere rondes gebruikt wordt en om te bewijzen dat de verschoning daadwerkelijk op dat moment plaatsgevonden heeft. Het wachtwoord moet als voorwerp of geschreven op een briefje zichtbaar zijn. Het wachtwoord vind je in het #GCDCdraadje op facebook.

Belangrijk:

Met je deelname aan de #GCDC geef je ons toestemming om beeldmateriaal te gebruiken ter promotie van Babybum.nl en de wasbare luier. Zorg er voor dat er geen blote billen of geslachtsdelen te zien zijn op de foto’s die je deelt. Wil je je kind onherkenbaar in beeld, gebruik dan een digitale sticker op de collage die je instuurt.

Wil jij zondagochtend als eerste op de hoogte zijn over de Wasbare Luier Challenge bij Babybum.nl??

Schrijf je dan nu in voor onze speciale RNW-mailing!