Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen

Bumaround.nl

BUMAROUND | DE GROOTHANDEL VOOR NATUURLIJK BEWUSTE WINKELIERS

Bij de groothandel van Bumaround kun je als winkelier natuurlijk bewust shoppen. In onze shop kun je nu al de menstruatiecups en wasbare maandverbanden inkopen van MeLuna. Uiteraard shop je ook de handige bij-producten hier, zodat je jouw klanten optimaal kunt bedienen.

In een latere fase kun je hier straks ook jouw voorraad wasbare luiers bestellen. Let op: om bij bumaround.nl te kunnen shoppen, heb je een KVK registratie nodig.

MeLuna | natuurvriendelijke menstruatiecups voor de zelfbewuste vrouw

Je staat met 2 voeten op de grond, draagt graag je steentje bij aan een beter milieu. Je scheidt afval, neemt de fiets. Daar past minder afval ook bij. Dat moet dan wel zonder al te veel gedoe, want je houdt ook van gemak! De menstruatiecups of wasbare maandverbanden van MeLuna sluiten daar perfect bij aan.

Babybum | milieuvriendelijke wasbare luiers in vrolijke prints

In de online consumentenshop van Babybum kun je niet alleen wasbare luiers bestellen van hoogwaardige kwaliteit. Nee, onze luiers zijn naast milieuvriendelijk, ook zacht voor de huid van je kindje. En dan ook nog eens te krijgen in de allerleukste vrolijke en kleurrijke prints. Daar worden niet alleen babies blij van. Shop deze leuke luiers vandaag nog.

Luierotheek ‘De Groene BillenBode’

Bij de Luierotheek huur je voor een vast bedrag per maand die luiers die bij je kindje passen. Je kiest zelf hoe lang je huurt, alleen de kleine maatjes of de hele luierperiode. Per 1 januari 2021 is Luierotheek ‘De Groene BillenBode’ onderdeel van Babybum.nl.

Nature Babies | draagdoeken en natuurvriendelijke babyproducten

Nature Babies is onze online consumenten webshop vol natuurvriendelijke producten voor je kindje. Prachtige draagdoeken van hoogwaardige kwaliteit om veilig samen de wereld te verkennen. In onze shop vind je naast deze draagdoeken en -zakken ook andere natuurlijke producten die bijdragen aan een ontspannen baby- en peutertijd.

greANconcepts | Alles voor een duurzame toekomst onder 1 dak!

Wij zijn Annika en Anja, samen zetten wij ons in voor een duurzame toekomst voor jou, je kindje en toekomstige generaties!

De waardering van www.babybum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 173 reviews.