Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen

Naturebabies.nl

Beste Bezoeker, Lieve Klant,

Sinds januari 2021 is NatureBabies onderdeel van GreAnconcepts. En oh, wat hebben we prachtige plannen met NatureBabies. Echter, door de huidige omstandigheden, lukt het ons niet om NatureBabies en jou de aandacht te geven die je verdient.

Kwaliteit vinden wij belangrijk, ook in onze service. We willen wel verbouwen, maar niet inleveren op kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om achter de schermen verder te bouwen aan onze plannen. De webshop van NatureBabies sluit dus tijdelijk haar deuren.

Ons assortiment ZwemluiersWasbare Luiers,  DraagdoekenBabydragers en Natuurlijke Verzorgings Producten voor Moeder en Kind, zoals Zoogcompressen en Wasbaar Maandverband, vind je tijdelijk als shop-in-shop op Babybum.nl.

Zien we je terug op Babybum.nl? Dan zorgen wij voor een spoedige comeback van NatureBabies.nl!

NATUREBABIES EN NATUURLIJK OUDERSCHAP, ATTACHMENT PARENTING EN ONVOORWAARDELIJK OUDERSCHAP

NatureBabies is ooit begonnen als winkel voor Natuurlijk Ouderschap, of Attachment Parenting. In het kort houdt dit in, dat je je kind dicht bij je hebt, zodat je snel de behoeften van je kind signaleert. Zo ontstaat een veilige hechtingsfase en een solide basis voor de rest van het leven.

Mensen die Natuurlijk Ouderschap toepassen Dragen hun kind dichtbij zich in een Geweven Draagdoek of een Rekbare Draagdoek, een Ringsling of  in een Ergonomische Draagzak.

Daarnaast Geven ze Borstvoeding op verzoek en slapen ze samen met hun kind dichtbij.

Natuurlijk Ouderschap (OO/AP)is vaak verweven met Onvoorwaardelijk Ouderschap. Onvoorwaardelijk Ouderschap (of OO) is Opvoeden Zonder Straffen en Belonen. Dit is iets anders dan Grenzeloos Opvoeden of Laissez Faire. Meer informatie over Onvoorwaardelijk Ouderschap vind je op Kroost

Meer informatie over Natuurlijk Ouderschap vind je op:

De producten uit het assortiment van NatureBabies.nl vind je bij Babybum.nl

BORSTVOEDING EN MEER

Borstvoeding is de meest natuurlijke manier om je baby te voeden. Toch is het geven van Borstvoeding iets dat je moet leren. Je moet vertrouwen krijgen in je lijf, leren de signalen van je baby op te pikken en de samenwerking met je kindje moet zich ook nog uitkristalliseren. Zie borstvoeding geven als een teamprestatie: Baby en Moeder zijn de spelers en de Andere ouder is de coach.

BOEKEN OVER BORSTVOEDING

Handig is, om je tijdens de zwangerschap al te verdiepen in Borstvoeding. Dat kan bijvoorbeeld door een cursus te volgen of er boeken over te lezen. Wij adviseren onderstaande boeken, die ook handig zijn als naslagwerk:

Borstvoeding geven, een antwoord op alle vragen- Adrienne de Reede-Dunselman

Het standaard werk over borstvoeding gevenIn deze praktische vraagbaak ligt het accent niet op het ‘waarom’ maar op het ‘hoe’ van borstvoeding geven.

Borstvoeding- Stefan Kleintjes

Dit Handboek Borstvoeding biedt je alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle start en een bijzondere borstvoedingsperiode. Geschreven door Lactatiekundigen Stefan Kleintjes en Mary Broekhuijsen

Handboek Borstvoeding- La Leche League

Dit boek bevat praktische informatie, feiten en ervaringen van ouders en is daarmee een goede hulp bij het voorbereiden op en het geven van borstvoeding.

BORSTVOEDINGSORGANISATIES

In Nederland zijn diverse borstvoedingsorganisaties, waar je terecht kunt voor informatie, hulp en advies

Let op het verschil tussen een Lactatiekundige en een Lactatiedeskundige. Een Lactatiekundige heeft een gespecialiseerde opleiding achter de rug, een lactatiedeskundige is geen beschermde titel.

ZERO WASTE MET WASBARE ZOOGCOMPRESSEN

Wist je dat je Borstvoeding ook Zero Waste kunt aanpakken? Zoogcompressen gaan er vaak bij bosjes doorheen. Het bespaart je veel geld en afval als je Wasbare Zoogcompressen gebruikt. Deze zijn er in verschillende materialen, zoals Bamboe en Katoen, en met of zonder waterafstotende laag. Superhandig!

MOEDERMELK DONEREN

En lekken je borsten giga veel en heb je overproductie? Overweeg dan eens je melk te doneren aan ouders die hun kind graag moedermelk willen geven, maar het niet kunnen. Daarvoor kun je bijvoorbeeld terechtbij het Moedermelknetwerk

VEILIG SLAPEN MET JE BABY

Bij Naturebabies vinden we het heel normaal als je als ouder samen slaapt met je kroost. Doe dit wel op een veilige manier. Dit kan met een co-sleeper of aanschuifbedje, in een familiebed of met meerdere bedden op een kamer.

Wist je dat samen slapen met je kind eigenlijk heel gewoon is? Van nature hoort dit bij de mens. Alleen hier, in de westerse wereld, slapen kinderen over het algemeen in hun eigen kamer.

Toch zijn er steeds meer mensen die er voor kiezen om wel samen met hun kroost in een kamer, of in een bed te slapen. Over het algemeen komt dit de nachtrust ten goede. Voorwaarde is, dat het wel veilig gebeurd. Op onderstaande pagina’s vind je meer informatie over samen slapen met je kind

In onze zustershop Babybum.nl vind je het boekje van DE specialist op het gebied van veilig slapen met je baby en kind. Dat boekje vind je hier

Er zijn diverse informatieve sites die aandacht besteden aan het onderwerp Samen slapen met je baby of kind. Hieronder vind je een overzicht:

De waardering van www.babybum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 183 reviews.