Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen

Wasbare luiers huren

Wasbare luiers huren in de Luierotheek

Ben je in verwachting en twijfel je of wasbaar iets voor jullie is? Zie je op tegen de investering in newborn en OneSize luiers?

Dan is het huren van wasbare luiers een goed idee!

Bij onze Luierotheek vind je de ideale oplossing: Het Newborn Huurpakket! Je huurt voor twee maanden een pakket met fijne, in Europa geproduceerde voorgevormde newborn luiers, waarmee je fulltime kunt wasbaar luieren vanaf de geboorte. De newborn luiers passen kindjes van 3-7 kilo. Passen de newbornluiers na de twee maanden nog goed? Dan kun je de huur per maand verlengen.

Het pakket is aangevuld met een aantal OneSize luiers, zodat je zodra je kindje 5-6 kilo weegt lekker kunt experimenteren met de verschillende typen wasbare luiers. Hierdoor weet je precies welke luiers je aan wilt schaffen na de huurperiode.

  • Wasbare luier huurpakket – Newborn

    145,00 incl. BTW

Hoe het werkt

Na het aanschaffen van het huurpakket via de webshop, ontvang je het pakket binnen een week thuisgestuurd. Newbornpakketten worden in de 38e week van de zwangerschap opgestuurd.

In het pakket vind je naast de wasbare luiers ook uitgebreide handleidingen, wasinstructies, twee wasnetten voor in de luieremmer en inlegvellen om de ontlasting op te vangen.

​Eventuele vragen kunnen via WhatsApp of de mail worden gesteld.

popolini minifit newborn wasbare luier

Betaling

Bij aankoop van het wasbare luier huurpakket via de webshop reken je meteen de eerste twee maanden huur af, en een borg van €100,-. Deze borg krijg je retour nadat de luiers in goede staat zijn ingeleverd.

Voor de volgende maanden betaal je maandelijks vooraf het huurbedrag, of je geeft een automatische incasso af. Opzeggen kan na afloop van de eerste twee maanden per maand, zonder opzegtermijn.

Benieuwd hoe wasbaar luieren bij een newborn in zijn werk gaat?

Je leest het in ons blog!

De waardering van www.babybum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 183 reviews.