Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij

Wasbare luiers huren

Wasbare luiers huren in de Luierotheek

Ben je in verwachting en twijfel je of wasbaar iets voor jullie is? Zie je op tegen de investering in newborn en OneSize luiers?

Dan is het huren van wasbare luiers een goed idee!

Bij onze Luierotheek vind je de ideale oplossing:

  • Newborn en maat S Basis Startpakket – de ideale oplossing voor ouders die goedkoop willen wasbaar luieren in de eerste maanden. Je huurt een pakket met prima basisluiers, waarmee je fulltime kunt wasbaar luieren. Ben je in verwachting, kies dan voor het newborn basis pakket. Is je kindje al geboren, kies dan voor het maat S basis pakket.
  • Newborn Luxe pakket – de ideale oplossing voor ouders die de beste luiers voor hun kindje willen in de eerste maanden. Je huurt een pakket met luxe voorgevormde luiers, waarmee je fulltime kunt wasbaar luieren. De luxe newborn luiers passen kindjes van 3-7 kilo.
  • Halfjaarpakket – de ideale oplossing als je al weet dat je langer wilt huren, en op de maandhuur wilt besparen
  • Proefpakket – de ideale oplossing voor ouders die een keer een aantal wasbare luiers willen uitproberen, maar niet gelijk fulltime aan de slag willen.
  • Losse luiers – de ideale oplossing als je een bepaald soort luier wilt uitproberen voordat je je eigen luiers koopt.

 

Ben je benieuwd hoe wasbaar luieren bij een newborn in zijn werk gaat? Je leest het in onze blog!

Hoe het werkt

Na het aanschaffen van het huurpakket via de webshop, ontvang je het pakket binnen een week thuisgestuurd. Newbornpakketten worden in de 38e week van de zwangerschap opgestuurd.

In het pakket vind je naast de wasbare luiers ook uitgebreide handleidingen, wasinstructies, twee wasnetten voor in de luieremmer en inlegvellen om de ontlasting op te vangen. Voor kindjes tot 8 kilo zitten er 30 luiers in het pakket, voor grotere kindjes 25 luiers.

Als het kindje een grotere maat nodig heeft of als het type luier niet bevalt, dan kan deze worden omgeruild. Dit mag tot vier keer per jaar gratis. Het enige wat je betaalt zijn de verzendkosten. Via het retourlabel dat je bij ons op kunt vragen bedragen deze €5,85. ​Eventuele vragen kunnen altijd via WhatsApp worden gesteld.

Huren bij de Luierotheek betekent flexibel huren!

Misschien wil je wel graag een luier die slanker valt. Of een die zonder te veel handeling om gaat. Misschien heeft jouw kindje wel meer behoefte aan een groter absorptievermogen. Om dit op je gemak uit te zoeken, leveren wij verschillende typen luiers in het huurpakket. Op deze manier kun je precies ervaren welke luiers het beste bij jullie past.

Weet je dat je naar eigen wens jouw ideaal pakket samen kan stellen? Zo heb jij voor elke situatie de ideale luier bij de hand. De luiers die je niet gebruikt ruil je dan gewoon kosteloos om!

We zeggen dan ook niet voor niets: de huurpakketten zijn samengesteld op basis van onze ervaring, maar aangepast aan jouw wensen!

Betaling

Bij aankoop van het wasbare luier huurpakket via de webshop reken je meteen de eerste twee maanden huur af, en een borg van €100,-. Deze borg krijg je retour nadat de luiers in goede staat zijn ingeleverd.

Voor de volgende maanden betaal je maandelijks vooraf het huurbedrag, of je geeft een automatische incasso af. Opzeggen kan na afloop van de eerste twee maanden per maand, zonder opzegtermijn.