Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen

Subsidie voor wasbare luiers in gemeente Deurne

Gefeliciteerd! De gemeente Deurne weet dat je met wasbare luiers serieus afval kunt besparen. Daarom geven ze voor elk kindje dat in de gemeente geboren wordt een subsidie om het gebruik van wasbare luiers te stimuleren. Bij Babybum.nl schaf je eenvoudig jouw wasbare luiers aan met de subsidie. Hoe dat precies werkt lees je op deze pagina.

100 euro subsidie voor wasbare luiers

Iedere ouder en voogd met een kind tussen de 0 en 3 jaar in de gemeente Deurne kan een pakket wasbare luiers aanschaffen, en hierop 100 euro korting krijgen in de vorm van een gemeentelijke subsidie.
De subsidie verzilver je door dit formulier op de website van de gemeente Deurne in te vullen. Vergeet niet om een kopie van de factuur die van Babybum ontvangt mee te sturen.

Je kunt de subsidie 1x aanvragen per huishouden. Zorg er dus voor dat een pakket aanschaft van meer dan 100 euro, dan profiteer je maximaal van de gemeentelijke subsidie.

In 1x klaar met de voordeelpakketten van Babybum.nl

Met onze voordeelpakketten haal jij in een keer alle luiers en accessoires in huis die je nodig hebt om succesvol met wasbare luiers aan de slag te gaan. Uiteraard kun je bij ons terecht met alle vragen die je hebt. Je neemt eenvoudig contact met ons op via de chatknop rechtsonder in beeld.

  • Bamboolik Alles-in-twee luier voordeelpakket

    Vanaf: 89,00 incl. BTW
  • Wasbare Luier Accessoires Pakket

    95,95 incl. BTW
  • Blümchen Bamboeluier voordeelpakket

    Vanaf: 397,00 incl. BTW
De waardering van www.babybum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 173 reviews.