Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen

Subsidie voor wasbare luiers in gemeente Aalten

Gefeliciteerd! De gemeente Aalten weet dat je met wasbare luiers serieus afval kunt besparen. Daarom geven ze voor elk kindje dat in de gemeente geboren wordt een subsidie om het gebruik van wasbare luiers te stimuleren. Bij Babybum.nl koop of huur je eenvoudig jouw wasbare luiers met de subsidie. Hoe dat precies werkt lees je op deze pagina.

Waardebon van 50 euro voor een proefpakket wasbare luiers

Bij de geboorteaangifte op het gemeentehuis in Aalten krijg je een waardebon mee naar huis ter waarde van 50 euro. Met deze bon kun je het Wasbare Luier Startpakket van Babybum.nl aanschaffen. De bon verzilver je door dit formulier op de website van de gemeente Aalten in te vullen. Vergeet niet om een kopie van de factuur die van Babybum ontvangt mee te sturen.

In het startpakket zitten verschillende soorten wasbare luiers en handige accessoires om van jou wasbare luier avontuur een succes te maken.

Heb je de waardebon niet ontvangen bij de aangifte? Neem dan contact op met de gemeente Aalten.

 • Wasbare Luier Startpakket

  59,00 incl. BTW

50% korting op het newborn huurpakket

Als kersverse ouder huur je ons newbornhuurpakket heel voordelig. Je krijgt de helft van de huur vergoed via de gemeentelijke subsidieregeling. Vul dit formulier in om de subsidie uitbetaald te krijgen.

Met het newborn huurpakket haal jij in 1x alle wasbare luiers en handige accessoires in huis die je nodig hebt in de eerste maanden na de geboorte.

 • Wasbare luier huurpakket – Newborn

  145,00 incl. BTW

Subsidie van 200 euro voor een compleet pakket wasbare luiers

Bij aanschaf van een compleet pakket wasbare luiers ontvang je een subsidie voor de helft van het totaalbedrag, met een maximum van 200 euro. Vul dit formulier in om de subsidie uitbetaald te krijgen.

Met onze voordeelpakketten haal jij in een keer alle luiers en accessoires in huis die je nodig hebt om succesvol met wasbare luiers aan de slag te gaan. Uiteraard kun je bij ons terecht met alle vragen die je hebt. Je neemt eenvoudig contact met ons op via de chatknop rechtsonder in beeld.

 • Bamboolik Alles-in-twee luier voordeelpakket

  Vanaf: 89,00 incl. BTW
 • Wasbare Luier Accessoires Pakket

  95,95 incl. BTW
 • Blümchen Bamboeluier voordeelpakket

  Vanaf: 397,00 incl. BTW
De waardering van www.babybum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 173 reviews.