Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen

Lekker Broekie

Wasbare Luiers in de POP-UP in Utrecht

Inwoners van de provincie Utrecht hebben heel veel mazzel: de AVU – verantwoordelijk voor de afvalinzameling in de provincie Utrecht – ziet in dat je met wasbare luiers heel veel restafval kunt besparen. Daarom komt de AVU met de campagne Lekker Broekie!

Heb jij de afgelopen weken de POP-UP gespot bij jou in de buurt? Dan heb je een waardebon meegekregen om met korting* jouw wasbare luiers aan te schaffen.

Bij Babybum.nl maken we het je graag makkelijk met onze voordeelpakketten. Hierin zitten alle wasbare luiers die je nodig hebt. Met het accessoirespakket haal jij heel eenvoudig alle extra benodigdheden in huis, zoals de luieremmer, wasnet, billendoekjes en inlegvellen.

Met de Lekker Broekie waardebon schaf jij deze voordeelpakketten en het accessoirespakket extra voordelig aan.

lekker broekie wasbare luiers AVU pop-up
 • Bamboolik Alles-in-twee luier voordeelpakket

  Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €104,55.Huidige prijs is: €89,00. incl. BTW
 • Wasbare Luier Accessoires Pakket

  Oorspronkelijke prijs was: €106,78.Huidige prijs is: €95,95. incl. BTW
 • Mother Ease Wizard Uno Voordeelpakket

  Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €164,75.Huidige prijs is: €139,00. incl. BTW

Heb je vragen of wil je overleggen welke luiers voor jullie het handigst zijn? Via de chatknop rechtsonder in beeld kun je ons eenvoudig bereiken.

*De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de Lekker Broekie actie:

 • De actie is geldig t/m 30 juni 2023
 • De actie is geldig op bovengenoemde pakketten.
 • De 10% korting van de Lekker Broekie waardebon is gerekend tov de volle prijs voor de individuele producten.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. De korting is niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld. De korting is niet cumuleerbaar. De korting wordt verrekend over het totaalbedrag van de aankoop. Bij retourneren van (een van) de producten uit de aankoop wordt de verstrekte korting verrekend.
 • Babybum.nl behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op Babybum.nl. Druk- en zetfouten voorbehouden.
De waardering van www.babybum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 180 reviews.