Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen

Online Workshop Wasbaar Luieren

Zet vandaag jouw eerste stap naar een duurzame toekomst, start met wasbare luiers 🙂

Wasbaar luieren is poepie simpel. Ipv dat je de luier in de prullenbak gooit, doe je hem na gebruik in de wasmachine. Een wasbare luier werkt echter iets anders dan een wegwerpluier. Er zijn een aantal handigheidjes die je moet weten, en een aantal handelingen die je moet leren. Om het jou makkelijk te maken, hebben wij de Online Workshop Wasbaar Luieren ontwikkeld. Hierin nemen we je in 5 korte en praktische modules mee langs de belangrijkste zaken. Zodat jij succesvol kunt starten met wasbaar!

Denk je nu mmm… ik heb iets meer nodig om overtuigd te raken, lees dan vooral verder 🙂

Workshop wasbare luiers

Herken jij dat…

 • Je graag wilt beginnen met wasbare luiers, maar niet weet hóe
 • Je graag wilt overstappen op wasbare luiers, maar dat er zoveel aanbod is
  dat je door de bomen het bos niet meer ziet
 • Je niet weet welke wasbare luiers bij jullie passen

Of dat…

 • Je vuilnisbak altijd vol zit met wegwerpluiers
 • Je vergeten bent luiers te kopen en last minute nog moet halen
 • Je wel eens een luier om hebt gedaan, maar continue lekkage had
 • Je kindje last van luieruitslag heeft
 • Je genoeg hebt van de spuitluiers en het continue omkleden

 

 

Eigenlijk wil je gewoon…

…lekker aan de slag met wasbare luiers, zonder gedoe

Hoe zou het zijn als…

 • Er iemand is die je op weg helpt in de wasbare luier wereld
 • Er iemand is die jou in alle rust alles uit wil leggen
 • Er iemand is die je een duwtje in de rug geeft als je even vastloopt.
 • Er iemand is die even met je mee kan kijken als er iets niet goed gaat
 • Je slechts een bericht hoeft te sturen als je een vraag hebt?
Workshop wasbaar luieren annika

Je hoeft het niet alleen te doen! Wij begeleiden je bij elke stap

Stel je eens voor dat je altijd schone luiers in huis hebt en altijd de juiste maat op de plank hebt liggen. Waarbij je nooit meer hoeft te sjouwen met pakken wegwerpluiers uit de supermarkt of drogist en nooit meer op aanbiedingen hoeft te letten.

Een luierperiode waarbij je een ton aan afval bespaart en waarbij chemicaliën niet eens in de buurt van de billen van je kindje komen.

Zo’n ontspannen en duurzame luierperiode is óók voor jou mogelijk!

Workshop wasbaar luieren

Een onbezorgde en duurzame luierperiode ligt ook voor jou binnen handbereik met onze unieke Online Workshop Wasbaar Luieren!

In de Online Workshop Wasbaar Luieren nemen we je stap voor stap mee in de wondere wereld van de wasbare luier. De juiste informatie op het juiste moment en 1:1 begeleiding is de sleutel tot succes! Wij geloven er in dat iedereen met de juiste begeleiding wasbare luiers kan gebruiken. Het is namelijk een kwestie van nieuwe gewoontes aanwennen, waarbij je soms net even die stok achter de deur nodig hebt om het ook echt te gaan doen. Of die vraagbaak waar je altijd terecht kunt.

Na het volgen van onze unieke Online Workshop Wasbaar Luieren

 • Weet jij precies hoe wasbare luiers werken
 • Weet jij precies welke systemen wasbare luiers er zijn en waar de luiers van gemaakt worden
 • Weet jij precies welk systeem bij jouw gezin past
 • Weet jij precies hoe je de luiers weer smetteloos schoon wast
 • Weet je hoe je zonder lekkages de dag (en nacht) door komt
 • Ben je vol zelfvertrouwen en klaar om met wasbare luiers op pad te gaan
 • Heb je een zinvolle investering in het comfort van je baby én het milieu gedaan
workshop

Aangenaam! Wij zijn Annika en Anja

Wij hebben missie. Wij willen de wereld voor onze kinderen groener maken. Dit doen wij door wasbare luiers de norm te maken. Per kind wordt er een ton! aan wegwerpluierafval geproduceerd. Dat kan en dat moet anders.

Samen hebben wij ruim 14 jaar wasbare luier ervaring. We kennen de kneepjes van het vak, en met de ervaring van de honderden gezinnen die wij al hebben mogen begeleiden in hun wasbare luier avontuur weten we precies waar ouders tegenaan lopen in hun zoektocht.

Deze kennis hebben wij gebundeld in onze unieke online workshop, zodat jouw wasbare luieravontuur een succes wordt!

Het programma

Deze unieke workshop is een online programma wat je in je eigen tempo kunt volgen. Na aanmelding ploft de welkomstmail na een paar minuten in je mailbox, je kunt dus gelijk van start! Achtereenvolgens volg je de volgende 5 modules:

 • Module 1:

  Zo werkt de wasbare luier

 • Module 2:

  De luierwas – de leukste was van de week!

 • Module 3:

  Welke soorten luiers zijn er op de markt? En welke luier past bij ons?

 • Module 4:

  Aan de slag!

 • Module 5:

  Tips en Trucs om van je wasbare avontuur een succes te maken.

 

Elke module bestaat uit een combinatie van filmpjes, tekst en een korte opdracht. Je vragen kun je stellen in de besloten groep in de Wasbare Luier Community. Wil je liever persoonlijke begeleiding via WhatsApp? Kies dan voor het VIP-traject.

Bij de workshop kun je een proefpakket luiers huren of kopen, zodat je alle materialen die in de lessen aan bod komen gelijk kunt uitproberen op je kindje. Ben je nog in verwachting? Dan is het fijn om met een pop of knuffel te oefenen in het omdoen van de luiers.

DIY- en VIP-traject

about_img2_

Je kunt de workshop op twee manier volgen, zelfstandig in het DIY-traject, en met persoonlijke begeleiding van een van onze luiercoaches in het VIP-traject. In het VIP-traject kun je al je vragen stellen via Whats-App en krijg je een 1-op-1 consult van een van onze luiercoaches, bij de luiercoach thuis of online.

Het wasbaar luieren was na een paar dagen al niet meer dan normaal. Mensen verklaarden ons eerst voor gek dat we ‘al dat gedoe’ wilden aangaan met een tweeling, maar ondertussen heeft iedereen door dat het prima gaat en dat het helemaal niet moeilijk, vies of omslachtig is.

Marrit
mama van een tweeling

Workshop

Veel gestelde vragen

Wat kost de Online Workshop Wasbaar Luieren

De lessen in de Online Workshop Wasbaar Luieren biedt Babybum.nl jou gratis aan. Goede informatie over wasbare luiers moet voor iedereen toegankelijk zijn. Voor het proefpakket en de VIP-traject begeleiding vragen wij een vergoeding.

Hoeveel tijd heb ik nodig om de modules te volgen?

De workshop is zo opgezet dat je elke dag 1 module kunt volgen. De informatie komt zo in behapbare brokken binnen . Bij elk filmpje is precies aangegeven wat je leert in de video en hoeveel minuten deze duurt.

In de 4e module ga je zelf aan de slag met de wasbare luiers uit het proefpakket. Wij adviseren je om alle luiers minimaal 3x bij je kindje uit te proberen. Incl. wassen en drogen ben je hier een week mee zoet.

Waar kan ik terecht met vragen tijdens de workshop?

Je vragen kun je stellen in de Wasbare Luier Community. Deze is gekoppeld aan de e-learning waarin je de workshop volgt.

Kies je voor het VIP-traject, dan kun je je vragen via WhatsApp stellen.

Ik heb al een setje wasbare luiers in huis, kan ik deze ook gebruiken bij de workshop?

Dat kan zeker! Je mag altijd even een berichtje via de chatknop linksonder in beeld sturen, dan kijken we met je mee welke luiers jij precies in huis hebt, zodat je de workshop met succes kunt volgen.

Ik ben in verwachting, is het handig de workshop nu al te volgen?

Wij zeggen hoe eerder hoe beter! Tijdens je zwangerschap kun je in alle rust verkennen hoe de wasbare luier werkt en welke systemen er allemaal zijn. In je kraamweek komt er al genoeg nieuwe informatie op je af.

Geef bij het bestellen van het proefpakket aan dat je nog in verwachting bent, we sturen je dan speciale newbornluiers toe.

De waardering van www.babybum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 186 reviews.