Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen

Klok waspoeder kleur – 1.2 kilo

5,50 incl. BTW

Klok Eco Waspoeder Kleur is een huidvriendelijk en ecologisch verantwoord waspoeder voor de gekleurde was, en ideaal voor de wasbare luierwas! Klok minimaliseert de kans op huidirritaties doordat er geen parfum en kleurstoffen aan het waspoeder zijn toegevoegd.

Uitverkocht

EAN: 8710394252009 Artikelnummer: 8710394252009 Categorieën: ,

Hulp of advies nodig?

Whatsapp ons op 06 - 4486 2909

  • Ervaren luierspecialisten, met een groen hart
  • Door moeders, voor moeders
  • Advies op maat. We helpen je graag op weg
  • Betaal in termijnen

Beschrijving

Klok Eco Waspoeder Kleur is een huidvriendelijk en ecologisch verantwoord waspoeder voor de gekleurde was, en ideaal voor de wasbare luierwas! Klok minimaliseert de kans op huidirritaties doordat er geen parfum en kleurstoffen aan het waspoeder zijn toegevoegd. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen zijn biologisch slecht afbreekbare stoffen niet meer nodig en Klok heeft hiervoor het EU Ecolabel certificaat gekregen. Daarnaast is het waspoeder ook voorzien van het Huid Allergie Keurmerk.

Klok Eco Waspoeder Kleur:

  • is huidvriendelijk;
  • is ecologisch;
  • wast intensief en veilig schoon, met bescherming van de kleur
  • wast goed schoon op alle temperaturen, geschikt voor de wasbare luierwas
  • heeft het EU Ecolabel en het Huid Allergie Keurmerk.

Waarschuwingen
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Wasbare luiers wassen
Wasbare luiers was je in 2 etappes: eerst en voorwas van een half uur tot een uur op 30 of 40 graden, daarna een hoofdwas op 60 graden.

Extra informatie

Merk

Land van herkomst

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Klok waspoeder kleur – 1.2 kilo” te beoordelen