Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen

Wie of wat is Bumaround.nl?

Een korte geschiedenis

Bumaround is in 2010 begonnen in Den Bosch als webshop met wasbare luiers. Sinds 2011 is Anja de nieuwe eigenaresse en werd het Overijsselse Kampen de thuisbasis van Bumaround.nl. Sindsdien heeft Anja het assortiment uitgebreid met onder meer de verkoop van wasbaar maandverband en Me Luna menstruatiecups, waar ze ook de Nederlandse distributeur van werd.

Sinds 2018 vallen ook de webshops Babybum.nl en NatureBabies.nl onder de paraplu van Bumaround. En in 2019 ging de webshop Me-Luna.nl live.

Hiermee heeft Bumaround.nl een totaalconcept van bewuste artikelen voor ouders en kind in huis: Babybum.nl als webshop voor wasbare luiers; Naturebabies voor Natuurlijk Ouderschap; en Me-Luna.nl voor de menstruatiecups.

In 2020 besloot Anja de krachten te bundelen met collega Annika van Luierotheek De Groene BillenBode en sinds 1 januari 2021 is hun gezamenlijke vof greANconcepts een feit.

De waardering van www.babybum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 180 reviews.