Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €99,- Snelle verzending ma-vrij

Wasbare luiers huren

Wasbare luiers huren bij Luierotheek ‘De Groene BillenBode’

Ben je nog in verwachting en twijfel je of wasbaar iets voor jullie is? Dan kun je bij Babybum.nl wasbare luiers huren via onze Luierotheek om het allemaal eens uit te proberen. Ook wanneer je nog twijfelt of opziet tegen de investering in newborn en OneSize wasbare luiers, of gewoon ons assortiment wilt uitproberen, kun je hier terecht.

Kies voor wasbare luiers

Wil jij niet alleen het allerbeste voor je kindje, maar ook voor het milieu? Kies dan voor het kopen of huren van wasbare luiers. Het overgaan op herbruikbare luiers scheelt namelijk al gauw zo’n 25 kilo aan restafval in de maand, en kan je tientallen tot honderden euro’s schelen op jaarbasis! En wat het allerbelangrijkste is: je baby is er het meest mee geholpen! Wasbare luiers zijn zachter op de gevoelige babyhuid, waardoor deze beter in balans blijft en sneller vrij van uitslag. Daarbij worden kindjes die wasbare luiers dragen ook sneller zindelijk. Voordelen genoeg!

Advies op maat, voor én na je aankoop

Bij Babybum.nl shop je niet alleen je wasbare luiers en benodigdheden. Je kunt bij ons zowel voor als na je aankoop terecht voor passend advies op maat. Zo heb je altijd de juiste kennis paraat om te voorzien in de behoeften van jou en in die van je kindje. Samen hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in wasbaar luieren en bieden we voor iedereen de wasbare luieroplossing onder één dak.

Meld je aan voor onze gratis online workshop

Wil je als beginner graag alles leren over wasbare luiers, met een grondige uitleg en video’s? Meld je dan aan voor onze gratis Online Workshop Wasbaar Luieren! Onze luiercoaches staan je met liefde te woord en daarnaast kun je tips en ervaringen uitwisselen in onze besloten Facebookgroep. In de workshop leer je alles wat er te leren valt over het kopen of huren van wasbare luiers, en natuurlijk de werking hiervan. De workshop kan gevolgd worden met 1-op-1 begeleiding via WhatsApp, of gewoon zelf op je eigen tempo.

Wasbare luiers huren doe je eenvoudig bij Babybum.nl

Wil je binnenkort de overstap maken naar wasbaar luieren, maar eerst nog een tijdje rustig kijken naar wat bij jou en je kindje past? Wasbare luiers kun je eenvoudig bij ons huren via onze Luierotheek. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@Babybum.nl of per telefoon 0850003748 of WhatsApp via 06-44862909.