Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen

Moenfestival

Zaterdag 11 juni staat Babybum.nl op het Moenfestival in Doorwerth! (voorheen de Ouders Natuurlijk Beurs).

Na 2 jaar geen beurzen gedraaid te hebben mogen we weer. We hebben er heeeel veeeel zin in!!

Houd onze socials in de gaten voor de beursaanbiedingen, deze maken we vrijdag 10 juni bekend.

10% pre-order korting

Op het Moenfestival hebben we een 4 meter kraam in de tuin, deze gaan we vullen met allemaal fijne wasbare producten!

Maar… we kunnen niet alles meenemen…

Dus wil jij er zeker van zijn dat we jouw overbroekje, nachtluier, inlegvellen, zoogcompressen, damesverbanden of wetbag meenemen, bestel die producten dan alvast in de webshop, kies voor ‘afhalen Moenfestival’ bij de verzendmethoden en krijg 10% korting op je pre-order met de code ‘hoeramoenfestival‘.

Check de actievoorwaarden hieronder voor de spelregels 😉

Deze producten nemen we in elk geval niet mee naar het Moenfestival voor verkoop in de kraam, dus bestel ze als pre-order 😉  

  • inlegvellen
  • wasmiddelen
  • Me-Luna menstruatiecups

Actievoorwaarden pre-order Moenfestival

  • De code is geldig voor pre-orders geplaatst van 2 t/m 9 juni 2022 (vrijdag 10 juni pakken wij de bus in, en verwerken we GEEN pre-orders meer!)
  • Je bestelling haal je 11 juni af op het Moenfestival. Pre-orders worden niet achteraf verzonden met de pakketpost.
  • Niet geldig op Me-Luna menstruatiecups, cordrings, boeken, huurpakketten, cadeaubonnen en producten uit het assortiment van Bamboobaby.nl.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. De korting is niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld. De korting is niet cumuleerbaar. De korting wordt verrekend over het totaalbedrag van de aankoop. Bij retourneren van (een van) de producten uit de aankoop wordt de verstrekte korting verrekend.
  • Babybum.nl behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op Babybum.nl. Druk- en zetfouten voorbehouden.