Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen

Jarig

Hoera! Babybum.nl is 1 jaar!

Het is alweer 1 jaar geleden dat het vernieuwde Babybum.nl het levenslicht zag! Op 6 januari 2021 ging ons fusiebedrijf online: De Groene BillenBode en Bumaround gingen samen verder als Babybum.nl. Wat een jaar is het geweest!

Na jarenlang als eenpitters in de wasbare luierwereld gewerkt te hebben, treden we nu samen naar buiten. 1+1=3 is ons motto. Samen de wasbare luier op de kaart zetten. Jullie als klant profiteren hier van, want samen putten wij uit 14 jaar wasbare luier ervaring 💪.

Om onze 1e verjaardag te vieren krijg jij daarom 11,3% korting op je bestelling. Gebruik de code ‘1+1=3‘ bij het afrekenen. Deze korting is alleen op onze verjaardag 6 januari geldig.

(de korting geldt niet op huurpakketten, voordeelpakketten, cadeaubonnen, boeken en Me-Luna menstruatiecups).

Top Service

De service en begeleiding van Babybum.nl stopt niet zodra je je winkelmandje hebt afgerekend. Via de contactknop rechtsonder op de website weten jullie ons goed te vinden. En daar zijn wij heel erg blij mee. Wasbaar luieren is ‘Poepie simpel’ zoals we zelf zeggen. Maar je moet wel even weten wat je moet doen. En aangezien (helaas) nog maar 5% van de ouders in Nederland wasbaar gebruikt, lopen ouders vaak tegen een muur van onbegrip aan bij familie en vrienden. ‘Waarom neem je je al dat werk op de hals?’ ‘Met wegwerp hebben wij die problemen nooit’. Precies opmerkingen waar je als kersverse ouder die zijn kind graag groen en duurzaam wil laten opgroeien niet op zit te wachten. Via WhatsApp en de mail staan wij voor alle ouders klaar die een vraag over hun luiers hebben. De oplossing voor een lekkende luier is vaak heel simpel. Maar dan moet je hem wel weten ☺️ .

Uitgebreid assortiment wasbare luiers

Afgelopen jaar is ons assortiment wasbare luiers en damesproducten flink uitgebreid! Zo vind je de prachtige luiers van QuQu, Bamboolik en Happy Bear nu in onze webshop. En de fijne, in Nederland handgemaakte damesverbanden van Lotte Pads.

Alle luiers in onze webshop zijn van de hoogste kwaliteit. Wij selecteren merken streng op de gebruikte materialen, productielocatie en productkwaliteit. Luiers die te snel slijten of onder niet controleerbare condities geproduceerd zijn vind je niet terug in de shop. Hier vind je meer info over de productielocaties van de verschillende merken.

popolini_wolbroek_nachtluier_wasbare_luier
De waardering van www.babybum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 173 reviews.