Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen

GCDC – the Great Cloth Diaper Change

Doe mee aan de Great Cloth Diaper Change!

Zaterdag 22 april 2023 is het zo ver, de wereldrecordpoging wasbare luiers verschonen! In het Engels de Great Cloth Diaper Change, de #GCDC. Het doel is om met ruim 10.000 ouders wereldwijd op hetzelfde moment je kindje in een wasbare luier te verschonen, en zo de wasbare luier de aandacht te geven die hij verdient.

Bij Babybum.nl doen we al jaren mee met de #GCDC . We waren een van de 188 hosts in 25 landen verspreid over alle 5 de continenten! En natuurlijk doen we ook dit jaar mee, al is het nu in een iets andere vorm.   Hieronder lees je hoe dat in z’n werk gaat.

Doe jij ook mee?

Meedoen aan de virtuele wereldrecordpoging is simpel

Je hebt nodig:

  1. Een baby met een luier om
  2. Een schone wasbare luier en je gebruikelijke verschoningsbenodigdheden
  3. Een fotocamera
  4. Het ‘wachtwoord‘ (deze delen we op 22 april net voor 9 uur op ons Facebook account)

Het virtuele verschoningsmoment

  • Stap 1: Kies een moment tussen 9 en 12 uur ‘s ochtends waar op je je kindje verschoont.
  • Stap 2: Maak een voor-foto. Op de voor-foto moet staan: De schone wasbare luier die je baby zo om krijgt en het wachtwoord.
  • Stap 3: Verschoon je baby (maak hier geen foto van).
  • Stap 4: Maak een na-foto van je baby in de schone, wasbare luier en het wachtwoord.
  • Stap 5: Post (een collage met) de voor-en na foto in ons #GCDC draadje op facebook. Stuur ons dit OOK via DM of via Insta (@Babybumnl_wasbare_luiers) of facebook (@babybumnl Wasbare luiers).

De rest is aan ons: Wij bundelen de foto’s tot een collage en geven deze door aan de organisatie. Alle verschoonde luiers worden bij elkaar opgeteld. Op deze manier maken we zichtbaar hoeveel trotse ouders gebruik maken van wasbare luiers: Wasbaar wereldwijd in de spotlights!

Het ‘wachtwoord‘

Op 22 april net voor 9 uur delen we het wachtwoord van de wereldrecordpoging. Het wachtwoord moet als voorwerp of geschreven op een briefje zichtbaar zijn. Het wachtwoord vind je in het #GCDCdraadje op facebook.

Waarom dat wachtwoord? Dat is om te bewijzen dat je inderdaad op dat tijdstip de luier hebt verschoond, en dat je geen oude foto hebt gebruikt.

Belangrijk:

Met je deelname aan de #GCDC geef je ons toestemming om beeldmateriaal te gebruiken ter promotie van Babybum.nl en de wasbare luier. Zorg er voor dat er geen blote billen of geslachtsdelen te zien zijn op de foto’s die je deelt. Wil je je kind onherkenbaar in beeld, gebruik dan een digitale sticker op de collage die je instuurt.

Meer info:

Lees meer over het wereldwijde event, the Great Cloth Diaper Change.

De waardering van www.babybum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 167 reviews.