Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €99,- Snelle verzending ma-vrij

Wasbare luiers vergelijken

Wasbare luiers vergelijken

Overweeg jij om over te stappen op wasbare luiers? Dan is de volgende stap het bepalen van welke soorten luiers je wilt gaan gebruiken en deze met elkaar vergelijken. Wanneer je alle soorten wasbare luiers goed bekijkt, zul je merken dat ieder type luier zijn eigen voordelige eigenschappen met zich meebrengt. Daarom is het belangrijk om eerst te bepalen wat de behoeften zijn van jou en van je kleintje. Onderzoek goed wat je zelf wilt qua routines en materialen, en de aspecten waar je op wilt besparen. Daarna kun je al onze soorten wasbare luiers in onze webshop bekijken en vergelijken, of je aanmelden voor onze Online Workshop Wasbaar Luieren.

Online Workshop Wasbaar Luieren

Tijdens onze Online Workshop Wasbaar Luieren kun je diverse soorten wasbare luiers met elkaar vergelijken. Ze komen tenslotte allemaal aan bod! Om het nog eenvoudiger te maken, kun je bij Babybum.nl zelfs een aantal sets wasbare luiers huren, om deze zelf uit te proberen bij je kindje, of op een pop of knuffel wanneer je nog in verwachting bent. De online workshop is op twee manieren te volgen: voor jezelf of met intensieve begeleiding.

Wasbare luiers

 • 4Bumz booster Hennepkatoen

  3,25 incl. BTW
 • 4Bumz booster Hennepkatoen met fleece

  3,50 incl. BTW
 • Avo&Cado prefolds

  3,004,00 incl. BTW

Alle wasbare luiers op een rijtje

Om zo goed mogelijk te kunnen kiezen welke wasbare luiers het beste passen bij jou en je baby, hebben we voor het overzicht alle soorten wasbare luiers in ons assortiment nog eens voor je op een rijtje gezet:

 • Voorgevormde luiers
 • Alles-in-een luiers (AIO)
 • Alles-in-twee luiers (SIO)
 • Pocketluiers
 • Vouw- en strikluiers
 • Zwemluiers

Wij staan klaar voor al je vragen

We begrijpen dat je als beginnende wasbare luieraar vast nog wel wat informatie of tips nodig hebt. Geen probleem, wij staan klaar voor al je vragen! Ook na je aankoop kun je altijd bij ons terecht en adviseren we je met liefde over alle soorten en maten wasbare luiers in ons assortiment, en het gebruik ervan. We staan je graag te woord via mail, whatsapp of per telefoon.

Meld je aan voor onze workshop

Weet je al iets meer over wasbare luiers en wil je de overstap gaan maken? Meld je dan aan voor onze workshop en maak kennis met de soorten wasbare luiers in ons assortiment. Je kunt de workshop zelf in je eigen tempo volgen, of met intensieve begeleiding van onze luiercoaches. Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je hier aan voor de online workshop.