Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €99,- Snelle verzending ma-vrij

Wasbare luiers Hema

Hydrofiele doeken of wasbare luiers – Hema of Babybum.nl?

Ben jij een aanstaande of kersverse ouder, en weet je niet waar je moet beginnen met zoeken naar wasbare luiers? De hydrofiele doeken die worden verkocht bij Hema zijn een populaire eerste keus. Maar wist je dat je bij Babybum.nl niet alleen kunt kiezen uit een ruim assortiment aan wasbare luiers, maar ook uit verscheidene soorten, typen en maten wasbare luiers? En dat wij al meer dan 10 jaar dé specialist zijn op het gebied van wasbaar luieren? Met onze ervaring en expertise staan wij op ieder moment voor je klaar met passend advies. Ook nog lang na je aankoop!

Meer dan wasbare luiers

Bij Babybum.nl zijn en verkopen we meer dan wasbare luiers. Net als Hema willen wij de wereld groener en duurzamer maken door iedereen natuurlijke, kwalitatieve producten aan te bieden en minder afval te genereren. Zo zijn al onze wasbare luiers gemaakt van duurzame stoffen als katoen, bamboe en hennep. Een milieuvriendelijk alternatief voor de ruim 20 kilo aan restafval die reguliere wegwerpluiers maandelijks opleveren! Ons assortiment omvat ook andere benodigdheden voor je baby, zoals wasbare billendoekjes, overbroekjes en zwemluiers. Maar bovenal zetten wij onze kennis en expertise graag in om iedereen op maat te helpen op zijn of haar weg naar duurzaam luieren. Dit doen we met onze gratis Online Workshop Wasbaar Luieren.

Wasbare luiers

  • 4Bumz booster Hennepkatoen

    3,25 incl. BTW
  • 4Bumz booster Hennepkatoen met fleece

    3,50 incl. BTW
  • Avo&Cado prefolds

    3,004,00 incl. BTW

Onze workshop wasbaar luieren

Ben jij ook toe aan een ontspannen, afvalloze luierperiode, en wil je bovendien de billetjes van je kindje zacht en gezond houden? Onze gratis Online Workshop Wasbaar Luieren is jouw eerste stap op weg naar duurzaamheid! Bij Babybum.nl kun je eenvoudig verschillende proefpakketten wasbare luiers bestellen. Je kunt ze bij ons zelfs huren, mocht je alvast wat willen uitproberen wanneer je nog in verwachting bent. In vijf videolessen met bijbehorende opdrachten en een besloten community leer jij alles wat er te weten valt over wasbare luiers. Deze workshop is op je eigen tempo te volgen, en wanneer je dit wenst is het zelfs mogelijk om deze te doorlopen met 1-op-1 begeleiding waarin we je persoonlijk coachen. Daar kan de Hema niet tegenop!

Hulp op maat met onze expertise

Babybum.nl staat voor iedereen klaar met persoonlijke begeleiding en hulp op maat, ook nog lang na je aankoop in onze webshop. Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van duurzame luiers en delen graag onze kennis met alle (aanstaande) mama’s die dit nodig hebben. Daarnaast kun je ook wasbare luiers huren bij onze Luierotheek en geven wij workshops.

Word ook een expert in duurzaam luieren

Ben je overtuigd van ons aanbod in wasbare luiers, en wil je ook geen extra tripjes meer hoeven maken naar de Hema of andere winkels voor extra benodigdheden? Meld je dan aan voor onze gratis Online Workshop Wasbaar Luieren en word in een mum van tijd ook een expert in duurzaam luieren! Bij Babybum.nl vind je alles wat jij en je kleintje nodig hebben. Mocht je toch nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op, of bekijk onze webshop. Wij staan graag voor je klaar!