Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij

Proefpakket wasbare luiers

Probeer het uit met een proefpakket

Denk jij eraan om over te stappen naar wasbare luiers, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Probeer het dan eens uit met een proefpakket met onze wasbare luiers. Deze pakketten bestel of huur je eenvoudig in onze webshop, en bevatten verschillende soorten luiers, boosters en inlegvellen, billendoekjes, een luierklem, romperverlengers én een handige poster met een overzicht van verschillende luiersystemen. Met een proefpakket met wasbare luiers van Babybum.nl ben jij klaar voor de start en weet jij in no-time wat wasbaar luieren inhoudt en welke methode het beste past bij jou en je kindje. Gemakkelijk besteld en persoonlijk advies op maat is altijd binnen handbereik.

Onze gratis online workshop

Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van wasbaar luieren. Onze kennis en expertise delen we graag door middel van onze gratis Online Workshop Wasbaar Luieren. Weet jij nog niet zo goed hoe je nu precies moet beginnen met overstappen naar wasbare luiers? Geen nood! In deze workshop kom je in vijf videolessen alles te weten over de wondere wereld van wasbaar luieren en ben je in no-time zelf een expert. Ben je nog in verwachting? Hoe eerder je in alle rust begint met verkennen, hoe beter! Bij Babybum.nl huur je dan gewoon een proefpakket wasbare luiers om ze eens uit te proberen op een pop of knuffel. In combinatie met de workshop krijg je toegang tot een besloten community van (kersverse) wasbaar luierende ouders, waar je altijd terecht kunt om al je vragen, tips en ervaringen uit te wisselen.

Wasbare luiers

 • Blümchen Prefolds

  1,753,30 incl. BTW
 • Blümchen booster Twill

  1,65 incl. BTW
 • poplo-inlegvellen

  Popli inlegvellen in doos – 100 stuks

  6,25 incl. BTW

Jouw wasbare luiers ervaringen

Benieuwd naar onze gratis online workshop? Op onze website lees je precies wat deze inhoudt, en vind je tevens de wasbare luiers ervaringen van andere nieuwe én ervaren ouders. Wanneer je lid wordt van onze community, vind je nog meer van deze verhalen! Heb je persoonlijk advies nodig, of wil jij je eigen wasbare luier ervaring persoonlijk met ons delen? Neem dan contact met ons op en wij staan voor je klaar.

Bestel direct een proefpakket wasbare luiers

Ben je enthousiast geworden en ben je van plan je aan te melden voor onze gratis online workshop? Bestel dan direct een bijbehorend proefpakket wasbare luiers, zodat je op en top voorbereid bent! Je kunt deze zowel kopen als huren, ideaal voor wanneer je nog in verwachting bent, of toch nog niet zeker weet welke wasbare luiers het beste bij jou en je kindje passen. Bekijk hier het aanbod aan proefpakketten en neem bij vragen gerust contact met ons op voor meer informatie. Bij Babybum.nl staan we altijd voor je klaar!