Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij

Actievoorwaarden

Het is zomer bij Babybum!

Het is zomervakantie! Wij brengen graag tijd door met onze kids en partners. Daarom versturen wij tijdens de zomervakantie bestellingen alleen op de dinsdag en donderdag.

Als tegemoetkoming voor het iets langer wachten krijg jij 5% korting op je bestelling, en mag je een leuk zomers kadootje uitzoeken bij je bestelling boven de 100,-!

Gebruik de code ‘zomer‘ bij het afrekenen

Check gelijk even onze goed gevulde koopjeshoek 👇👇👇

Check onze goed gevulde koopjeshoek:

De volgende voorwaarden zijn van toepassing tijdens de zomer van Babybum:

  • De code is geldig van 16 juli t/m 28 augustus 2022.
  • Bestellingen worden tijdens deze periode op de dinsdag en donderdag verstuurd.
  • De code is geldig bij een bestelling vanaf 25 euro
  • Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen, Me-Luna menstruatiecups, cordrings, boeken, huurpakketten, cadeaubonnen en producten uit het assortiment van Bamboobaby.nl.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. De korting is niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld. De korting is niet cumuleerbaar. De korting wordt verrekend over het totaalbedrag van de aankoop. Bij retourneren van (een van) de producten uit de aankoop wordt de verstrekte korting verrekend.
  • Babybum.nl behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op Babybum.nl. Druk- en zetfouten voorbehouden.