Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij
Actie

Rumparooz Pocketluier Stay-Dry Trek

20,50 incl. BTW

De Rumparooz OneSize pocketluier is een bekroonde pocketluier die met je kind meegroeit. Dat betekent 1 luier van geboorte tot zindelijkheid. De Kanga Care wasbare luiers zijn uniek met de gepatenteerde lekbeschermingstechnologie van de dubbele lekgootjes aan de binnenkant. Deze dubbele bescherming houdt zelfs de grootste ‘explosie’ binnenboord. Verkrijgbaar als OBV en Stay-Dry uitvoering.

Wissen
Artikelnummer: 711841772765 Categorieën: , , ,

Hulp of advies nodig?

Whatsapp ons op 06 - 4486 2909

  • Ervaren luierspecialisten, met een groen hart
  • Door moeders, voor moeders
  • Advies op maat. We helpen je graag op weg

Beschrijving

De Rumparooz One Size pocketluier is een bekroonde pocketluier die met je kind meegroeit. Rumparooz luiers zijn vier maten in 1 luier, passend voor baby’s van ongeveer 3 tot 16 kg, afhankelijk van de bouw.
Dat betekent een luier voor de periode vanaf geboorte tot zindelijkheid. De Kanga Care wasbare luiers zijn uniek met de gepantenteerde lekbeschermingstechnologie van de dubbele lekgootjes aan de binnenkant. Deze dubbele bescherming houdt zelfs de grootste ‘explosie’ binnenboord.

De Rumparooz zijn zo ontworpen dat ze net zo makkelijk in gebruik zijn als een wegwerpluier, maar dan zonder de nare chemicaliën, zonder de enorme hoeveelheid afval en zonder de hoge kosten.

Bij iedere Rumparooz pocketluier hoort een absorberende 6R soaker. Deze unieke 6R soaker kun je op 6 verschillende manieren instellen om de maat en de absorptie aan te passen aan wat je kind nodig heeft. De Rumparooz pocket sluit met drukknoopje of klittenband en is verkrijgbaar in een regenboog van kleuren en een grote hoeveelheid hippe en populaire prints.

Materialen:

Stay-Dry pocket

  • Buitenkant: Polyester TPU
  • Binnenkant: Microchamois
  • 6R booster: microvezel.

OBV pocket

  • Buitenkant: Polyester TPU
  • Binnenkant: OBV (mix van organic bamboe en polyester)
  • 6R booster: bamboeviscose en katoen

Productie: Alle Kanga Care producten zijn ontworpen in Colorado, U.S.A en worden ethisch geproduceerd in China.

Extra informatie

Merk

Land van herkomst

Kleur filter

, , ,

Effen of print

Gewicht

, , , , , , , , , , , , ,

Sluiting

Materiaal

,