Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij Betalen in termijnen
Actie

Rumparooz Pocketluier OBV TokiSea – OneSize

29,50 incl. BTW

De Rumparooz OBV OneSize pocketluier is een bekroonde pocketluier die met je kind meegroeit. Dat betekent 1 luier van geboorte tot zindelijkheid. De Kanga Care wasbare luiers zijn uniek met de gepatenteerde lekbeschermingstechnologie van de dubbele lekgootjes aan de binnenkant. Deze dubbele bescherming houdt zelfs de grootste ‘explosie’ binnenboord.

Uitverkocht

Artikelnummer: 711841640842 Categorieën: , , ,

Hulp of advies nodig?

Whatsapp ons op 06 - 4486 2909

  • Ervaren luierspecialisten, met een groen hart
  • Door moeders, voor moeders
  • Advies op maat. We helpen je graag op weg
  • Betaal in termijnen

Beschrijving

De Rumparooz en de Ecoposh OBV hebben een baby!
…en die baby is de Rumparooz OBV pocketluier! Het beste van de twee topproducten van Kanga Care, nu gecombineerd in een luier!

Aan de binnenkant superzacht velours van biokatoen en bamboe. Inbegrepen zijn de bekende 6R inleggers, al zijn ze bij de Rumparooz OBV OneSize gemaakt van bamboe en biokatoen.

Aan de buitenkant vind je het welbekende TPU in verschillende diepe kleuren en prints.

Rumparooz OBV Pocketluiers zijn vier maten in 1 luier, passend voor baby’s van ongeveer 3 tot 16 kg, afhankelijk van de bouw. Dat is dus een luier voor de periode vanaf geboorte tot zindelijkheid.

De Kanga Care wasbare luiers zijn uniek met de gepatenteerde lekbeschermingstechnologie van dubbele lekgootjes aan de binnenkant. Deze dubbele bescherming houdt zelfs de grootste ‘explosie’ binnenboord.

De Rumparooz zijn zo ontworpen dat ze net zo makkelijk in gebruik zijn als een wegwerpluier, maar dan zonder de nare chemicaliën, zonder de enorme hoeveelheid afval en zonder de hoge kosten.

Bij iedere Rumparooz OBV-pocketluier hoort een absorberende 6R soaker van Bamboe rayon en Biokatoen. Deze unieke 6R soaker kun je op 6 verschillende manieren instellen om de maat en de absorptie aan te passen aan wat je kind nodig heeft.

De Rumparooz OBV bestaat uit eersteklas biologische materialen en een groot absorptievermogen: in totaal maar liefst 8 lagen flink absorberend materiaal! Perfect voor overdag en ’s nachts. De Rumparooz OBV sluiten met drukknoopjes en zijn verkrijgbaar in  prachtige kleuren en diverse prachtige prints.

Alle Kanga Care producten zijn ontworpen in Colorado, U.S.A en worden ethisch geproduceerd.

Extra informatie

Merk

Land van herkomst

Kleur (Filter)

, , ,

Effen of print

Gewicht

, , , , , , , , , , , , ,

Sluiting

Materiaal