Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij
Actie

QuQu Pocketluier Groen

21,4522,95 incl. BTW

De pocketluier is de meest makkelijke luier van QuQu, en past kindjes van 4-16 kilo. De luier is voor gebruik 1 geheel, daardoor is hij voor iedereen geschikt om tijdens het verschonen om te doen. De luier is simpel af te stellen op de mate van absorptie en de omvang van de baby. Verkrijgbaar als bamboe- en stay-dry uitvoering.

Wissen
Artikelnummer: 8720165973026 Categorieën: , , ,

Hulp of advies nodig?

Whatsapp ons op 06 - 4486 2909

  • Ervaren luierspecialisten, met een groen hart
  • Door moeders, voor moeders
  • Advies op maat. We helpen je graag op weg

Beschrijving

De pocketluier is de meest makkelijke luier van QuQu, en past kindjes van 4-16 kilo. De luier is voor gebruik 1 geheel, daardoor is hij voor iedereen geschikt om tijdens het verschonen om te doen. De luier is simpel af te stellen op de mate van absorptie en de omvang van de baby.

Doordat de absorberende kern voor het wassen wordt verwijderd, wast de luier goed schoon en is de droogtijd tot een minimum beperkt.

De pocketluier is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen.

Bamboe pocketluier:
Deze pocketluier heeft een bovenste laag van bamboeviscose. Dit is de meest natuurlijke optie om tegen de huid van de baby te hebben. Bamboe heeft schimmelwerende eigenschappen en helpt zo actief luieruitslag te voorkomen. Deze luier blijft na een plasje vochtig aanvoelen, wat de zindelijkheid kan bevorderen.

  • Binnenste laag: 80% bamboe rayon (bamboeviscose), 20% polyester. Polyester is toegevoegd om het materiaal sterk te maken en minder gevoelig voor kreukelen.
  • Buitenste laag: 100% gelamineerd polyester (PUL)

De bamboe pocketluier heeft een groter absorptievermogen, omdat de bamboelaag van de pocket zelf ook absorbeert.

 

Stay-dry pocketluier:

Deze pocketluier heeft een bovenste laag van fleece. Hierdoor blijft de huid van de baby droog aanvoelen en is dit een zeer comfortabele optie!

  • Binnenste laag: 100% polyester fleece
  • Absorberende booster: ene zijde: 80% bamboe rayon (bamboeviscose), 20% polyester / andere zijde: 100% polyester fleece
  • Buitenste laag: 100% gelamineerd polyester (PUL)

 

Maatvoering: Deze OneSize luier past kindjes van 4-16 kilo. De luier is 14 cm breed (tussen de beentjes).

Productie: De luiers van QuQu worden gemaakt in Tsjechië in de werkplaats van Bamboolik, door dames met afstand tot de arbeidsmarkt.

Extra informatie

Merk

,

Land van herkomst

Kleur filter

Effen of print

Gewicht

, , , , , , , , , , , ,

Sluiting

Materiaal

,

Overige eigenschappen