Ervaren luierspecialisten met een groen hart Verzending cadeau vanaf €75,- Snelle verzending ma-vrij
Actie

Bummis Duo-Brite Insert

7,45 incl. BTW

De Bummis Duo-Brite Insert is een veelzijdige, goed absorberende inlegger die toch dun is. Hij is anatomisch gevormd en laat je kiezen of je zacht biokatoen of stay dry polyester tegen de huid wilt. Maak een Snap-in-One luier samen met de Duo-Brite Wrap, of leg hem als booster in andere luiers.

Wissen
Artikelnummer: 843471004104 Categorieën: , , , ,

Hulp of advies nodig?

Whatsapp ons op 06 - 4486 2909

  • Ervaren luierspecialisten, met een groen hart
  • Door moeders, voor moeders
  • Advies op maat. We helpen je graag op weg

Beschrijving

De Bummis Duo-Brite Insert is een dubbelzijdige inlegger. Met een drukknoopje klik je hem vast in de Duo-Brite Wrap en daarbij kun je kiezen welk materiaal je tegen de huid wilt. Wil je superzacht biokatoen of wil je stay dry polyester? Als het tijd is voor een luierwissel, dan hoef je enkel de inlegger te vervangen! De Duo-Brite Wrap kun je dan (indien nodig afvegen en) opnieuw gebruiken.

Deze inlegger is zo ontworpen dat hij goed absorbeert, ook makkelijk uit te wassen is en toch snel droogt! De inlegger is microvezelvrij dus minder gevoelig voor residu.
De Duo-Brite Inlegger is anatomisch gevorm en dun en kan ook als losse booster gebruikt worden bij andere soorten luiers.

NB: voor optimale absorptie is het belangrijk dat de insert enkele keren wordt voorgewassen met een beetje wasmiddel op hoge temperatuur (60graden Celsius). Zo gaat de natuurlijke olie en was uit de vezels. Het is normaal dat het biokatoen van de insert enigszins krimpt.

Maatvoering:

  • Maat 1 (4-9 kilo)
  • Maat 2 (9-16 kilo)

Productie:
Gemaakt in de Bummis fabriek in Canada.

Extra informatie

Merk

Land van herkomst

Gewicht

, , , , , , , , , , , ,

Sluiting

Materiaal