Ouders Natuurlijk! beurs 2018

Babybum is ook deze zomer weer aanwezig op de Ouders Natuurlijk! Beurs.

De beurs word gehouden op Zaterdag 9 juni 2018 in Doorwerth. 
Deze beurs is gericht op (aanstaande) ouders die alles willen weten over natuurlijk ouderschap. 

Babybum vind je Buiten in pagodetent 2, tussen de VDC en LLL. We staan met een enthousiast team voor je klaar in onze 4 meter kraam vol met wasbare luiertjes, overbroekjes en accessoires. We beantwoorden graag je vragen en natuurlijk hebben we zoals altijd fantastische aanbiedingen bij ons!

Ons assortiment is zo ruim, dat we lang niet alles mee kunnen nemen. Dus wil je niet misgrijpen, bestel dan van te voren. Je kunt je bestelling dan op de beurs afhalen. Bovendien krijg je 10% korting met de code ONBEURS18 . 

(niet geldig op sale, Me Luna, cadeaubonnen en boeken)

Bestellen kan tot vrijdag 8 juni 12 uur. Kies bij verzendopties voor de optie afhalen en vermeld dat je het op de beurs afhaalt.

Kom je langs?

Meer informatie vind je op : www.oudersnatuurlijk.nl
 


______________________________________________________________________
 

 

De webshop
Op vrijdag 8 juni worden alle spullen ingepakt en op zondag word de voorraad bijgewerkt. Dit kan betekenen dat er artikelen besteld kunnen worden van vrijdag t/m zondag die door de beurs uitverkocht zijn. Op zondagavond word de gehele voorraad bijgewerkt en is de voorraad in de webshop weer kloppend. 
Bestellen en ophalen op de beurs kan, bestel je artikelen (dit is bijvoorbeeld handig met papierrollen en wasmiddel) en kies voor afhalen. Zet in het opmerkingenveld tijdens het afronden van je bestelling dat je het op de beurs komt halen.